Retourneren, hoe werkt het?

We hopen uiteraard dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dat niet het geval zijn, dan kan je de aankopen binnen 14 dagen volgens onze leveringsvoorwaarden retourneren naar het volgende adres:

Zwartevalk Juweliers VOF
Voorstraat 292A
3311 ET Dordrecht

Retouren dienen via de mail gemeld te worden, dit kan op het volgende mailadres; info@zwartevalk.com

Bij het verzenden van je retour is het belangrijk ordernummer en naam toe te voegen, als deze gegevens ontbreken, kan het voor ons moeilijk zijn om je retourzending correct te verwerken. Bedankt voor de medewerking, dit helpt ons om uw retour soepel af te handelen.

We raden onze klanten ten zeerste aan om producten te retourneren met een track & trace code. Bij zoekgeraakte retourzendingen zijn wij niet aansprakelijk.

Bovendien raden wij aan om de retourzending te verzenden in een degelijke verpakking. Beschadigde items worden niet geaccepteerd voor retournering. Het is dus van belang dat de sieraden onbeschadigd bij ons aankomen.

Verzegelde en/of gesloten artikelen moeten verzegeld/ongeopend zijn. Geopende artikelen kunnen wij NIET retour aannemen.

Moeten GOODIES mee retour?

Als één of meer producten worden geretourneerd en de totale bestelwaarde daardoor onder €200,- komt, moeten de gratis goodies ook worden teruggestuurd. Als de goodies niet worden geretourneerd, zullen de kosten ervan in rekening worden gebracht. Kies je voor een ruilzending? Dan hoeven de goodies niet te worden teruggestuurd.