Over ons

In 1997 opende familiebedrijf Zwartevalk Juweliers haar juwelierszaak in hartje centrum van Dordrecht. Met haar uitgebreide collectie aan trouwringen, sieraden en horloges en de klantvriendelijke service werd Zwartevalk Juweliers in korte tijd een waar begrip in Dordrecht en omgeving.

Met de lancering van de webwinkel groeide het aantal tevreden klanten en breidde de afzetmarkt zich uit tot heel Nederland. Momenteel zijn wij actief in heel Nederland en leveren wij direct vanuit ons eigen groothandel. Klanten die liever langskomen en persoonlijk advies willen, zijn nog steeds welkom op ons filiaal in Dordrecht.

Uitgebreid assortiment

Zwartevalk Juweliers is al meer dan een kwart eeuw gespecialiseerd in goud, zilver, stalen sieraden en horloges. Dag in dag uit staan wij klaar voor het bekronen van uw speciale en memorabele momenten. Of het nu om een trouwfeest gaat of een verjaardagscadeau, bij Zwartvalk Juweliers heeft u voor ieder gelegenheid een passend product.

Groothandel

Zwartevalk Juweliers beschikt over een eigen groothandel in sieraden. Zij kan hierdoor scherp inkopen en een uitgebreid assortiment aanbieden. Daarmee heeft de klant altijd ruime keuze, goede kwaliteit en goede service voor een betaalbare prijs.

Daarnaast leveren wij ook direct producten aan juwelierszaken. Zij kunnen hiermee hun assortiment uitbreiden en bereiken onze producten een breder publiek.

Reparatie

Wij zetten ons voortdurend in om de klantbeleving te optimaliseren. Hierdoor beschikken wij over een eigen goudsmid en atelier. Klanten kunnen hier terecht voor reparatie aan hun sieraden of horloges.

Advies op maat

Op zoek naar een optimale bekroning van uw memorabele moment? Bezoek onze webwinkel of kom langs bij ons filiaal in Dordrecht! Met ons uitgebreide assortiment, exclusieve service en scherpe prijzen, heeft u altijd waar voor uw geld.

Vind u het lastig om de juiste keuze te maken? Onze medewerkers helpen u graag met een vrijblijvend advies op maat.

Heeft u een eigen juwelierszaak en wilt u informeren naar de inkoopmogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij ontvangen u graag in onze filiaal in Dordrecht of komen bij u op bezoek.

Contact opnemen